PERSONDATAPOLITIK


COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Det Søde Hjem anvendes cookies med det formål at optimere vores website og dets funktionaliteter - og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde:
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” > ”Internetindstillinger” > ”Slet cookies”

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via vores website, skal du lade dig registrere
med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Det Søde Hjem foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Det Søde Hjem ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via Det Søde Hjem, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Det Søde Hjem videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Det Søde Hjem, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: info@detsoedehjem.dk


Ingen produkter

To be determined Levering
0,00 kr Total

Gå til kassen