FRAGT OG LEVERING

Vi har gratis fragt på alle ordre over 499 kr. til Danmark. Vi sender fragtfrit med DAO eller GLS, hvor du kan afhente din pakke i nærmeste pakkeshop.

Handler du for under 499 kr., kan du tilkøbe fragt fra 39 kr. Vores leveringstid er 1-4 hverdage, medmindre andet er anført på produktet.

Du er også velkommen til at afhente på vores adresse. Her skal du blot vælge ‘Afhentning’ under levering - og så vil du modtage en e-mail når din ordre er pakket og klar til afhentning.


INTERNATIONAL LEVERING

Vi sender gerne til udlandet. Vores priser for international levering varierer. Du vil derfor få oplyst prisen på din levering ved dit checkout.

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Som kunde hos Det Søde Hjem har du 14 dages fortrydelsesret - gældende fra den dag, du modtager din vare.

Du har pligt til at returnere varen ubrugt og i samme stand og mængde, som den er modtaget, samt i original emballagen.

For at returnere din vare, skal du sende den til os med den vedlagte faktura - eller en kopi af den.

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du har selv ansvaret for pakken indtil, vi har modtaget den. Det kan derfor være en god idé at forsikre pakken og gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt af sted.

Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik, pakkeboks eller pr. efterkrav. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender - hvorefter den må sendes på ny.

Du skal sende varen til:
Det Søde Hjem
Att. Marianne Larsen
Østre Allé 7
3250 Gilleleje

REKLAMATIONER

Du kan reklamere over en defekt eller beskadiget vare. Reklameringen skal indeholde både en beskrivelse og et billede af fejlen.

Omhandler reklamationen en fragtskade, skal reklameringen foretages senest 5 dage efter varen er leveret. Reklamationen skal indeholde et billede af den beskadiget vare, et billede af pakkelabel - samt et billede af kassens beskyttende indhold.

Alle reklamationer skal sendes til info@detsoedehjem.dk


Ingen produkter

To be determined Levering
0,00 kr Total

Gå til kassen